Vítejte v galerii posterů
Hygiena a technologie potravin
L. Lenfeldovy a Höklovy dny
Seznam posterů zde: Lenfeldovy a Hoklovy dny 2021_program
(pro zobrazení posteru klikněte na odkazy níže)
Abdullah et al. - Vliv tepelné úpravy na antioxidační kapacitu tresky
Benesova et al. - Analýza texturálnych vlastností tresky pred a po tepelnom opracovaní
Dluhošová and Hubinková - Obsah vitaminů v medu
Gažarová - Zhodnotenie nutričného zloženia bezlepkových výrobkov pomocou Nutri-score
Gažarová et al. 2 - Obsah soli v bezlepkových výrobkoch
Golian et al. - Analýza zloženia Aljašskej tresky pôvodom z USA s využitím NIR spektroskopie
Hulánková - Indikátory fekální kontaminace v plodech moře
Charvátová et al. - Rezidua antidepresiva sertralinu ve svalovině pstruha duhového
Kabourková and Vojtěchová - Vliv původu vajec na jejich loupatelnost
Kameník et al. - Hodnoty pH čerstvého masa pro kulinární úpravu
Kameník et al. - Mikrobiální kvalita masa pro výrobu dušené šunky
Kudělková and Miženková - Vliv pořadí a fáze laktace na počet somatických buněk mléka
Mačáková - Novela zákona o potravinách
Macharáčková et al. - Retence soli v mase po tepelné úpravě
Maľová et al. - Analýza prepusteného masla z pohľadu kvality
Navrátilová et al. - Detekce Listeria monocytogenes v tvarohu
Regecová et al. - Detekcia mikroflóry v mušte pomocou ITS-PCR-RFLP metódy
Semjon et al. 2 - Analýza senzorickej kvality syrov pri pultovom predaji
Semjon et al. 1 - Vplyv rozdielnych podmienok dozrievania vína na jeho kolorimetrické parametre
Servusová and Piskatá - Identifikace vybraných druhů tuňáků v komerčních produktech
Skočková et al. - Složení směsi plynů v ochranné atmosféře baleného čerstvého masa uváděného na trh
Štefániková et al. - Vplyv krajiny pôvodu na aromatický profil viacdruhových medov
Vyrostkova et al. - Mikrobiologická analýza ovčích a kozích syrov v procese zrenia
Zeleňáková - Prevalencia výskytu alimentárnych intoxikácií na Slovensku za ostatných 20 rokov
Zeleňáková et al. - Využitie iónovo selektívnej elektródy na stanovenie dusičnanov v šalátoch
Perfektní zázemí
Rádi se bavíte a sportujete? V areálu univerzity se nachází největší krytá sportovní plocha ve městě, kde si studenti můžou zahrát přes 30 druhů sportu, od volejbalu, basketbalu, zumby až po fitness. Čekání na výuku si můžete zkrátit v pěkném a zeleném parku, kde je připojení na wifi. V areálu univerzity je k dispozici také Ústřední knihovna, kde můžete najít studovnu s možností zapůjčení odborné literatury z oboru veterinární medicíny, hygieny a technologie potravin či welfare zvířat, jsou zde také počítačové učebny s připojením na internet. Dále studenti mohou využít soukromé místnosti na učení nebo relax zónu. Studenti fakulty jsou podle možností univerzity ubytováni na vysokoškolských Kaunicových kolejích, kde je možnost stravování. Během roku se pořádají různé akce pro studenty jako je Vítání prváků, Univerzitní Majáles, Job fair a spoustu dalšího.
Více zdeUplatnění absolventů
Chcete se stát odborníky v oblasti veterinární hygieny, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin a veterinární medicíny? Máte zájem o ekologii, welfare a ochranu zvířat? Nebo se chcete podívat pod pokličku gastronomie v našem nejmladším studijním programu Zdravotní nezávadnost a bezpečnost potravin v gastronomii? Více informací o studiua
jak se můžete uplatnit najdete ZDETEXT