Banner

Vítejte v galerii posterů
Hygiena a technologie potravin
L. Lenfeldovy a Höklovy dny


 

Seznam posterů zde: Lenfeldovy a Hoklovy dny 2021_program
(pro zobrazení posteru klikněte na odkazy níže)

Abdullah et al. - Vliv tepelné úpravy na antioxidační kapacitu tresky

Bartkovský et al. - Vplyv rôznych podmienok zrenia vína na vybrané chemické parametre vína Chardonnay

Benesova et al. - Analýza texturálnych vlastností tresky pred a po tepelnom opracovaní

Buchtová et al. - Hydrolytické a oxidativní změny probíhající v tuku filetů lososa v závislosti na typu úpravy, teplotě a času

Dluhošová and Hubinková - Obsah vitaminů v medu

Fikselová et al. - Kontrola kvality akostných vín z moravskej oblasti pri rôznych spôsoboch skladovania

Gažarová - Zhodnotenie nutričného zloženia bezlepkových výrobkov pomocou Nutri-score

Gažarová et al. 2 - Obsah soli v bezlepkových výrobkoch

Golian et al. - Analýza zloženia Aljašskej tresky pôvodom z USA s využitím NIR spektroskopie

Hulánková - Indikátory fekální kontaminace v plodech moře

Charvátová et al. - Rezidua antidepresiva sertralinu ve svalovině pstruha duhového

Jakabová et al. - Sledovanie obsahu organických kyselín v bielych odrodových vínach stredoslovenskej vinohradníckej oblasti

Jakešová and Zapletal - Vliv křížení plemene meklenburský strakáč s hybridní linií králic na jatečnou hodnotu vykrmovaných králíků

Kabourková and Vojtěchová - Vliv původu vajec na jejich loupatelnost

Kameník et al. - Hodnoty pH čerstvého masa pro kulinární úpravu

Kameník et al. - Mikrobiální kvalita masa pro výrobu dušené šunky

Kovacova et al. - Vplyv zrenia na kolorimetrické vlastnosti tradične vyrobených syrov z ovčieho a kozieho mlieka

Kudělková and Miženková - Vliv pořadí a fáze laktace na počet somatických buněk mléka

Lorková et al. - Konzumácia vybraných druhov komodít živočíšneho pôvodu u žien s kardiovaskulárnym ochorením

Mačáková - Novela zákona o potravinách

Macharáčková et al. - Retence soli v mase po tepelné úpravě

Maľová et al. - Analýza prepusteného masla z pohľadu kvality

Martišová et al. - Využitie elektronického oka na hodnotenie farebných odlišností viacdruhových medov

Navrátilová et al. - Detekce Listeria monocytogenes v tvarohu

Regecová et al. - Detekcia mikroflóry v mušte pomocou ITS-PCR-RFLP metódy

Reitznerová et al. - Profil mastných kyselín a rozkladné procesy tukov bravčového pleca a stehna po dlhodobom skladovaní pri mraziarenských teplotách

Semjon et al. 2 - Analýza senzorickej kvality syrov pri pultovom predaji

Semjon et al. 1 - Vplyv rozdielnych podmienok dozrievania vína na jeho kolorimetrické parametre

Servusová and Piskatá - Identifikace vybraných druhů tuňáků v komerčních produktech

Skočková et al. - Složení směsi plynů v ochranné atmosféře baleného čerstvého masa uváděného na trh

Štefániková et al. - Vplyv krajiny pôvodu na aromatický profil viacdruhových medov

Vyrostkova et al. - Mikrobiologická analýza ovčích a kozích syrov v procese zrenia

Zeleňáková - Prevalencia výskytu alimentárnych intoxikácií na Slovensku za ostatných 20 rokov

Zeleňáková et al. - Využitie iónovo selektívnej elektródy na stanovenie dusičnanov v šalátoch



Perfektní zázemí

Rádi se bavíte a sportujete? V areálu univerzity se nachází největší krytá sportovní plocha ve městě, kde si studenti můžou zahrát přes 30 druhů sportu, od volejbalu, basketbalu, zumby až po fitness. Čekání na výuku si můžete zkrátit v pěkném a zeleném parku, kde je připojení na wifi. V areálu univerzity je k dispozici také Ústřední knihovna, kde můžete najít studovnu s možností zapůjčení odborné literatury z oboru veterinární medicíny, hygieny a technologie potravin či welfare zvířat, jsou zde také počítačové učebny s připojením na internet. Dále studenti mohou využít soukromé místnosti na učení nebo relax zónu. Studenti fakulty jsou podle možností univerzity ubytováni na vysokoškolských Kaunicových kolejích, kde je možnost stravování. Během roku se pořádají různé akce pro studenty jako je Vítání prváků, Univerzitní Majáles, Job fair a spoustu dalšího.

Více zde

Uplatnění absolventů

Chcete se stát odborníky v oblasti veterinární hygieny, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin a veterinární medicíny? Máte zájem o ekologii, welfare a ochranu zvířat? Nebo se chcete podívat pod pokličku gastronomie v našem nejmladším studijním programu Zdravotní nezávadnost a bezpečnost potravin v gastronomii? Více informací o studiua

jak se můžete uplatnit najdete ZDE

TEXT