14. ročník se uskuteční již 24. 2. 2023

Fakulta veterinární hygieny a ekologie Veterinární univerzity Brno ve spolupráci s Potravinářskou komorou České republiky zvou na již 14. ročník Konference studentské vědecké a odborné činnosti pořádaný dne 24. 2. 2023.

Konference je určena pro prezentaci výsledků odborné tvůrčí činnosti studentů bakalářských a magisterských studijních oborů z oblastí veterinární hygiena a ekologie, ochrana zvířat a welfare, bezpečnost a kvalita potravin a veterinární aspekty gastronomie. Pro studenty je konference výbornou příležitostí rozvíjet své prezentační a komunikační schopnosti. Příspěvky obsahující výsledky vědecko-výzkumné a tvůrčí aktivity z oblasti bezpečnost a kvalita potravin budou současně zařazeny do soutěže „Studenti pro kvalitu potravin“ organizované Potravinářskou komorou ČR.

 



Perfektní zázemí

Rádi se bavíte a sportujete? V areálu univerzity se nachází největší krytá sportovní plocha ve městě, kde si studenti můžou zahrát přes 30 druhů sportu, od volejbalu, basketbalu, zumby až po fitness. Čekání na výuku si můžete zkrátit v pěkném a zeleném parku, kde je připojení na wifi. V areálu univerzity je k dispozici také Ústřední knihovna, kde můžete najít studovnu s možností zapůjčení odborné literatury z oboru veterinární medicíny, hygieny a technologie potravin či welfare zvířat, jsou zde také počítačové učebny s připojením na internet. Dále studenti mohou využít soukromé místnosti na učení nebo relax zónu. Studenti fakulty jsou podle možností univerzity ubytováni na vysokoškolských Kaunicových kolejích, kde je možnost stravování. Během roku se pořádají různé akce pro studenty jako je Vítání prváků, Univerzitní Majáles, Job fair a spoustu dalšího.

Více zde

Uplatnění absolventů

Chcete se stát odborníky v oblasti veterinární hygieny, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin a veterinární medicíny? Máte zájem o ekologii, welfare a ochranu zvířat? Nebo se chcete podívat pod pokličku gastronomie v našem nejmladším studijním programu Zdravotní nezávadnost a bezpečnost potravin v gastronomii? Více informací o studiua

jak se můžete uplatnit najdete ZDE

TEXT