Podpora výuky v letech 2011-2013 operačním programem Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti potravin
MVDr. Jiří Bednář Ph.D.
Grant IVA 2016FVHE/2240/52
Stanovení dusičnanů v zelenině iontově selektivní elektrodou
https://www.youtube.com/watch?v=q9AQBgkGVaA
Stanovení redukujících cukrů ve víně
https://www.youtube.com/watch?v=wJoZ2u3RAU0
Kvalitativní charakteristiky rostlinných olejů
https://www.youtube.com/watch?v=uC_ORuywBgo
Stanovení bílkovin fotometricky
https://www.youtube.com/watch?v=VjNbP10dBEQ
Chromatografie alkaloidů
https://www.youtube.com/watch?v=rPJ7yU_7k_o
Grant IVA 2014FVHE/2110/020
Příprava roztoků:
https://www.youtube.com/watch?v=GuMRSwV0vDE
Dávkování kapalin:
https://www.youtube.com/watch?v=Ag-yHM-jaWA
Filtrace:
https://www.youtube.com/watch?v=7ktlpZQe4wU
Práce s kahany:
https://www.youtube.com/watch?v=dduYl8s7_50
Grant FRVŠ 304 2006 - Multimediální výukové pomůcky pro předmět chemie:
- Výukové prezentace
Podklady k přednáškám
H3PP
https://fvhe.vfu.cz/files/TPP_ryby_a_morske_plody.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/TPP_moucniky_a_testa.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/TPP_minutky.pdf
H2HG
https://fvhe.vfu.cz/files/H2HG_produkty_rybolovu.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H2HG_ovoce_a_zelenina.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H2HG_bakterialni_puvodci_v_gastronomii.pdf
H2GA
https://fvhe.vfu.cz/files/H2GA_trendy_v_moderni_gastronomii.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H2GA_smyslove_prozitky,_zdravotni_stav_konzumenta.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H2GA_napoje_v_gastronomii.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H2GA_gastronomie_a_stolovani.pdf
H2SG
https://fvhe.vfu.cz/files/H2SG_trendy_v_gastronomii.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H2SG_steak_&_burger.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H2SG_barmanstvi.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H2SG_alkoholicke_a_nealkoholicke_napoje.pdf
H8GS
https://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_ryby_a_dalsi_produkty_rybolovu.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_ovoce_a_zelenina.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_obiloviny_a_lusteniny.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_moucniky_a_testa.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_cukr,_skorapkove_plody,_koreni.pdf
H8RP
https://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_rizeni_hoteloveho_provozu,_organizace_a_ubytovaci_usek_hotelu.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_marketing_stravovaciho_useku.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_food_and_beverage_management.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_manazer,_manazerske_funkce.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_leadership.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_stravovaci_usek_provozovny,_pracovnici_ve_stravovacim_useku.pdf
Proč studovat na VETUNI
Pro Brno tehdy rozhodla jeho centrální poloha v nově vzniklém státě a také snaha přispět k počeštění města. Brno tak získalo po České technice založené v roce 1899 svou druhou univerzitu.
Více zdeUplatnění absolventů
Pro Brno tehdy rozhodla jeho centrální poloha v nově vzniklém státě a také snaha přispět k počeštění města. Brno tak získalo po České technice založené v roce 1899 svou druhou univerzitu.
Více zdePrtnerské školy
Pro Brno tehdy rozhodla jeho centrální poloha v nově vzniklém státě a také snaha přispět k počeštění města. Brno tak získalo po České technice založené v roce 1899 svou druhou univerzitu.
Více zdeTEXT