Akademický rok 2022/2023 začíná 1. 9. 2022 a končí 31. 8. 2023

ROZVRHY SI KAŽDÝ STUDENT NAJDE V IS STAG

Zimní semestr 2022/2023

Termín

Akce

01. 09. 2022 – 16. 09. 2022

zápisy ke studiu

19. 09. 2022 – 16. 12. 2022  

výuka (13 týdnů)

19. 12. 2022 – 31. 12. 2022 

studijní volno

02. 01. 2023– 03. 02. 2023  

zkouškové období (5 týdnů)

06. 02. 2023 – 10. 02. 2023

zimní prázdniny

 

Letní semestr 2022/2023

Termín

Akce

13. 02. 2023 – 19. 05. 2023  

výuka (14 týdnů)

22. 05. 2023 – 30. 06. 2023

zkouškové období (6 týdnů)

03. 07. 2023 – 31. 08. 2023  

letní prázdniny

Časový plán blokové výuky v letním semestru

 

Zvláštní rozpis výuky platí pro:

Všechny složené zkoušky (řádné a opravné) a zápočty musejí být zapsány v IS STAG s datem vykonání nejpozději do dne předcházejícího dni zápisu jednotlivých roků studia.



Perfektní zázemí

Rádi se bavíte a sportujete? V areálu univerzity se nachází největší krytá sportovní plocha ve městě, kde si studenti můžou zahrát přes 30 druhů sportu, od volejbalu, basketbalu, zumby až po fitness. Čekání na výuku si můžete zkrátit v pěkném a zeleném parku, kde je připojení na wifi. V areálu univerzity je k dispozici také Ústřední knihovna, kde můžete najít studovnu s možností zapůjčení odborné literatury z oboru veterinární medicíny, hygieny a technologie potravin či welfare zvířat, jsou zde také počítačové učebny s připojením na internet. Dále studenti mohou využít soukromé místnosti na učení nebo relax zónu. Studenti fakulty jsou podle možností univerzity ubytováni na vysokoškolských Kaunicových kolejích, kde je možnost stravování. Během roku se pořádají různé akce pro studenty jako je Vítání prváků, Univerzitní Majáles, Job fair a spoustu dalšího.

Více zde

Uplatnění absolventů

Chcete se stát odborníky v oblasti veterinární hygieny, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin a veterinární medicíny? Máte zájem o ekologii, welfare a ochranu zvířat? Nebo se chcete podívat pod pokličku gastronomie v našem nejmladším studijním programu Zdravotní nezávadnost a bezpečnost potravin v gastronomii? Více informací o studiua

jak se můžete uplatnit najdete ZDE

TEXT