EN
/ Homepage / Novinky a události / Soutěž ʺStudenti pro kvalitu potravinʺ

Soutěž ʺStudenti pro kvalitu potravinʺ

Ústav ekologie a chorob zoozvířat, zvěře, ryb a včel ve spolupráci s Potravinářskou komorou pořádal 13. Konferenci studentské vědecké a odborné činnosti pro studenty bakalářských a magisterských studijních programů. Konference byla rozdělena do tří oblastí: veterinární hygiena a ekologie, ochrana zvířat a welfare, bezpečnost a kvalita potravin a veterinární aspekty gastronomie. Výherce sekce bezpečnost a kvalita potravin a veterinární aspekty gastronomie postoupil do 2. ročníku soutěže národního kola, která nesla název ʺStudenti pro kvalitu potravinʺ, pořádanou Potravinářskou komorou ČR dne 17. 6. 2022 v Praze.

Z Fakulty veterinární hygieny a ekologie získala 2. místo v národním kole soutěže studentka Anna Žáčková prezentací s výsledky své bakalářské práce s názvem ʺVýroba klasického a BIO vína z kutnohorské oblastiʺ. Studentce moc gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů.