Výukové materiály

Pracoviště radioizotopů

Podpora výuky v letech 2011-2013 operačním programem Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti potravin

MVDr. Jiří Bednář Ph.D.

Grant IVA 2016FVHE/2240/52

 

Stanovení dusičnanů v zelenině iontově selektivní elektrodou

https://www.youtube.com/watch?v=q9AQBgkGVaA

 

Stanovení redukujících cukrů ve víně

https://www.youtube.com/watch?v=wJoZ2u3RAU0

 

Kvalitativní charakteristiky rostlinných olejů

https://www.youtube.com/watch?v=uC_ORuywBgo

 

Stanovení bílkovin fotometricky

https://www.youtube.com/watch?v=VjNbP10dBEQ

 

Chromatografie alkaloidů

https://www.youtube.com/watch?v=rPJ7yU_7k_o

 

 

Grant IVA 2014FVHE/2110/020

 

Příprava roztoků:

https://www.youtube.com/watch?v=GuMRSwV0vDE

 

Dávkování kapalin:
https://www.youtube.com/watch?v=Ag-yHM-jaWA

 

Filtrace:
https://www.youtube.com/watch?v=7ktlpZQe4wU

 

Práce s kahany:
https://www.youtube.com/watch?v=dduYl8s7_50

 

 

Grant FRVŠ 304 2006 - Multimediální výukové pomůcky pro předmět chemie:

  • Výukové prezentace

 

Multimediální pomůcky

 

Podklady k přednáškám

H3PP

https://fvhe.vfu.cz/files/TPP_ryby_a_morske_plody.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/TPP_moucniky_a_testa.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/TPP_minutky.pdf

 

H2HG

https://fvhe.vfu.cz/files/H2HG_produkty_rybolovu.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H2HG_ovoce_a_zelenina.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H2HG_bakterialni_puvodci_v_gastronomii.pdf

 

H2GA

https://fvhe.vfu.cz/files/H2GA_trendy_v_moderni_gastronomii.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H2GA_smyslove_prozitky,_zdravotni_stav_konzumenta.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H2GA_napoje_v_gastronomii.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H2GA_gastronomie_a_stolovani.pdf

 

H2SG

https://fvhe.vfu.cz/files/H2SG_trendy_v_gastronomii.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H2SG_steak_&_burger.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H2SG_barmanstvi.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H2SG_alkoholicke_a_nealkoholicke_napoje.pdf

 

H8GS

https://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_ryby_a_dalsi_produkty_rybolovu.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_ovoce_a_zelenina.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_obiloviny_a_lusteniny.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_moucniky_a_testa.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_cukr,_skorapkove_plody,_koreni.pdf

 

 H8RP

https://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_rizeni_hoteloveho_provozu,_organizace_a_ubytovaci_usek_hotelu.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_marketing_stravovaciho_useku.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_food_and_beverage_management.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_manazer,_manazerske_funkce.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_leadership.pdf

https://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_stravovaci_usek_provozovny,_pracovnici_ve_stravovacim_useku.pdf