Studium
Akademický rok 2019/2020 začíná 1. 9. 2019 a končí 31. 8. 2020
Zimní semestr 2019/2020
Termín | Akce |
2.9.2019 - 13.9.2019 | zápisy do studia |
16. 9. 2019 – 13. 12. 2019 | výuka (13 týdnů) |
16. 12. 2019 – 31. 12. 2019 | studijní volno |
2. 1. 2020 – 7. 2. 2020 | zkouškové období (5 týdnů) |
10. 2. 2020 – 14. 2. 2020 | zimní prázdniny |
Organizace výuky v 6. roce studia v programu Veterinární hygiena a ekologie 2019/2020
ROZVRHY SI KAŽDÝ STUDENT NAJDE VE STAGU
Letní semestr 2019/2020
Termín | Akce |
17. 2. 2020 – 22. 5. 2020 | výuka (14 týdnů) |
25. 5. 2020 – 3. 7. 2020 | zkouškové období (6 týdnů) |
7. 7. 2020 – 31. 8. 2020 | letní prázdniny |
Časový plán blokové výuky v letním semestru
Odborné praxe v rámci studia - informační brožura
Všechny složené zkoušky (řádné a opravné) a zápočty musí být zapsány ve výkazu o studiu a počítačovém programu STAG s datem vykonání nejpozději do dne předcházejícího dni zápisu jednotlivých roků studia.
Kontakty na studenty
Veterinární hygiena a ekologie
Magisterský studijní program
- 1. rok h1@vfu.cz
- 2. rok h2@vfu.cz
- 3. rok h3@vfu.cz
- 4. rok h4@vfu.cz
- 5. rok h5@vfu.cz
- 6. rok h6@vfu.cz
Magisterský studijní program - anglická forma výuky
- 1. rok ha1@vfu.cz
- 2. rok ha2@vfu.cz
Bezpečnost a kvalita potravin
Bakalářský studijní program
- 1. rok h1bbkp@vfu.cz
- 2. rok h2bbkp@vfu.cz
- 3. rok h3bbkp@vfu.cz
Navazující magisterský studijní program
- 1. rok h1nbkp@vfu.cz
- 2. rok h2nbkp@vfu.cz
Ochrana zvířat a welfare
Bakalářský studijní program
- 1. rok h1bozw@vfu.cz
- 2. rok h2bozw@vfu.cz
- 3. rok h3bozw@vfu.cz
Navazující magisterský studijní program
- 1. rok h1nozw@vfu.cz
- 2. rok h2nozw@vfu.cz
Zdravotní nezávadnost a kvalita potravin v gastronomii
Bakalářský studijní program
- 1. rok h1bzng@vfu.cz
- 2. rok h2bzng@vfu.cz
- 3. rok h3bzng@vfu.cz
Navazující magisterský studijní program
- 1. rok h1nzng@vfu.cz
Platnost ročníkových emailových adres je nastavena vždy na akademický rok, tj. od 1. 9. do 31. 8. S každým započatým akademickým rokem bude studentům přidělena adresa vyššího ročníku.