EN
/ Homepage / O FAKULTĚ / Organizační struktura fakulty / Sekce a ústavy / 2190 - Ústav ekologie a chorob zoozvířat, zvěře, ryb a včel / Výuka

Výuka

Výukové materiály dostupné pod kódem vyučovaného předmětu na e-learningových kurzech MOODLE:
https://amos.vfu.cz/moodle/

Choroby včel

OPVK - výukové materiály - Choroby včel-nefunkční odkaz

DDD

FRVŠ - výukové materiály:
Multimediální databáze skladištních škůdců (Výukový materiál vznikl díky finanční podpoře MŠMT ČR v rámci projektu FRVŠ č. 1083/2008)

Choroby zvěře

FRVŠ - výukové materiály - Choroby lovné zvěře 

Biologie lovné zvěře
Choroby zvěře pernaté
Choroby zvěře srstnaté
Výukový materiál vznikl díky finanční podpoře MŠMT ČR v rámci projektu FRVŠ č.1168/2009

Odběr krve od vybraných druhů volně žijících zvířat
HYPERLINK "https://fvhe.vfu.cz/informace-o-fakulte/sekce-ustavy/uvozp/vyukove-materialy/odber-krve.html"-nefunkční odkaz


Magisterský studijní program Veterinární lékařství

Ekologie
Nemoci ryb a včel
Myslivost
Choroby zvěře

Magisterský studijní program Veterinární hygiena a ekologie

Povinné předměty:

Ekologie
Choroby ryb a včel
Choroby zvěře

Povinně volitelné předměty:

Veterinární ekologie
Veterinární ekotoxikologie
Chemie potravinových řetězců
Chemie životního prostředí
DDD v potravinářství
Odpady potravinářské výroby
Hygiena a technologie včelích produktů
Myslivost

Volitelné předměty:

Rybářství
Včelařství

Bakalářský studijní program Bezpečnost a kvalita potravin

Povinné předměty:

Odpady a DDD v potravinářské výrobě
Ekologické aspekty výroby, distribuce a prodeje potravin

Povinně volitelné předměty:

Ekologie v produkci potravin
Ekologie zemědělské krajiny
Myslivost

Státní závěrečná zkouška:
Ekologické aspekty výroby, distribuce a prodeje potravin

Navazující magisterský studijní program Bezpečnost a kvalita potravin

Povinné předměty:

Technologie a hygiena medu a včelích produktů
Ekotoxikologie potravin
Ekologie v potravinářství

Státní závěrečná zkouška:
Ekologie v potravinářství
Obhajoba diplomové práce

Bakalářský studijní program Ochrana zvířat a welfare

Povinné předměty:

Ekologie zvířat
Welfare zvěře a myslivost
Welfare ryb a rybářství, včel a včelařství

Povinně  volitelné předměty:

Myslivost
Rybářství
Včelařství

Navazující magisterský studijní program Ochrana zvířat a welfare

Povinné předměty:

Péče o hendikepovaná zvířata

Povinně volitelné předměty:

Ochrana a welfare zvěře a volně žijících zvířat
Ochrana a welfare ryb a vodních živočichů

Státní závěrečná zkouška:
Ochrana a welfare zvěře a volně žijících zvířat
Ochrana a welfare ryb a vodních živočichů

Bakalářský studijní program Zdravotní nezávadnost a kvalita potravin v gastronomii

Povinně volitelné předměty:

Ekologie v produkci potravin
Odpady v potravinářské výrobě a gastronomii

Navazující magisterský studijní program Zdravotní nezávadnost a kvalita potravin v gastronomii

Povinně volitelné předměty:

Technologie a hygiena medu a včelích produktů
Ekologické aspekty produkce a zpracování potravin
Asanace v potravinářství a gastronomii
Gastronomie a další využití včelích produktů

Doktorský studijní  program Veterinární hygiena a ekologie

Akreditované studijní programy:
Choroby volně žijících zvířat a zvířat zoologických zahrad
Veterinární ekologie
Veterinární ekologie a choroby volně žijících zvířat