LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY - konferekce hygieny a technologie potravin
Lenfeldovy a Höklovy dny jsou mezinárodní konferencí zaměřenou na zdravotní nezávadnost a kvalitu potravin rostlinného a živočišného původu v celém potravinovém řetězci, včetně oblastí společného stravování. Konference přináší aktuální výsledky výzkumné činnosti a také poznatky z aplikace těchto výsledků a potravinového práva v praxi. Představuje příležitost k setkání odborníků jak z oblasti výroby, kontroly, hodnocení kvality a bezpečnosti potravin, tak i pracovníků z vědeckých a vzdělávacích institucí, dozorových orgánů a praxe. Odbornou část konference doplní setkání s historií veterinární hygieny potravin.
Kontaktní adresa:
Mgr. Zdeňka Javůrková, Ph.D.
Marie Míšková
tel.: +420 541 562 701
Ústav hygieny a technologie potravin rostlinného původu
VETUNI, Palackého tř. 1946/1, 612 42 Brno
lenfeldovyahoklovydny@vfu.cz
Veterinární univerzita Brno
FAKULTA VETERINÁRNÍ HYGIENY A EKOLOGIE
a Státní veterinární správa ČR
pořádají konferenci
Hygiena a technologie potravin
LII. Lenfeldovy a Höklovy dny
Termín konference: 25. – 26. 10. 2023
Zahájení konference 9:00
Více informací o konferenci
Konference Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny bude probíhat prezenčně v Aule Veterinární univerzity Brno, Palackého tř. 1946/1, 612 42 Brno
SPONZOŘI KONFERENCE
MEDIÁLNÍ PARTNER