Podpora výuky v letech 2011-2013 operačním programem Vzdělávání pro konkurenceschopnostInovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti potravin - nefunkční odkazMVDr. Jiří Bednář Ph.D.Grant IVA 2016FVHE/2240/52
Stanovení dusičnanů v zelenině iontově selektivní elektrodouhttps://www.youtube.com/watch?v=q9AQBgkGVaA
Stanovení redukujících cukrů ve víněhttps://www.youtube.com/watch?v=wJoZ2u3RAU0
Kvalitativní charakteristiky rostlinných olejůhttps://www.youtube.com/watch?v=uC_ORuywBgo
Stanovení bílkovin fotometrickyhttps://www.youtube.com/watch?v=VjNbP10dBEQ
Chromatografie alkaloidůhttps://www.youtube.com/watch?v=rPJ7yU_7k_o
Příprava roztoků:https://www.youtube.com/watch?v=GuMRSwV0vDE
Dávkování kapalin:https://www.youtube.com/watch?v=Ag-yHM-jaWA
Filtrace:https://www.youtube.com/watch?v=7ktlpZQe4wU
Práce s kahany:https://www.youtube.com/watch?v=dduYl8s7_50
Multimediální pomůcky - nefunkční odkaz
https://fvhe.vfu.cz/files/TPP_ryby_a_morske_plody.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/TPP_moucniky_a_testa.pdf - nefunkční odkazhttps://fvhe.vfu.cz/files/TPP_minutky.pdf - nefunkční odkaz
https://fvhe.vfu.cz/files/H2HG_produkty_rybolovu.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H2HG_ovoce_a_zelenina.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H2HG_bakterialni_puvodci_v_gastronomii.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H2GA_trendy_v_moderni_gastronomii.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H2GA_smyslove_prozitky,_zdravotni_stav_konzumenta.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H2GA_napoje_v_gastronomii.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H2GA_gastronomie_a_stolovani.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H2SG_trendy_v_gastronomii.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H2SG_steak_&_burger.pdf - nefunkční odkazhttps://fvhe.vfu.cz/files/H2SG_barmanstvi.pdf - nefunkční odkazhttps://fvhe.vfu.cz/files/H2SG_alkoholicke_a_nealkoholicke_napoje.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_ryby_a_dalsi_produkty_rybolovu.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_ovoce_a_zelenina.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_obiloviny_a_lusteniny.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_moucniky_a_testa.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H8GS_cukr,_skorapkove_plody,_koreni.pdf
https://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_rizeni_hoteloveho_provozu,_organizace_a_ubytovaci_usek_hotelu.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_marketing_stravovaciho_useku.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_food_and_beverage_management.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_manazer,_manazerske_funkce.pdfhttps://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_leadership.pdf - nefunkční odkazhttps://fvhe.vfu.cz/files/H8RP_stravovaci_usek_provozovny,_pracovnici_ve_stravovacim_useku.pdf